Vacature: Zelfstandig Timmerman (Waterbouw)

Bedrijfsprofiel
Protekta richt zich met name op het herstellen en renoveren van houtconstructies in de waterbouw. Protekta is landelijk opererend en bestaat momenteel uit twintig enthousiaste medewerkers. De klanten van Protekta zijn met name gemeenten, provincies, waterschappen, aannemers, jachthavens etc.
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:
 
Zelfstandig Timmerman [Waterbouw]

4 dagen werken en voor 5 dagen geld verdienen / vrijdag vrij

Jij geniet van het idee dat je aan het einde van de dag resultaat ziet van je werk! Daarnaast werk je graag met hout, ben je op zoek naar een uitdagende, zelfstandige functie en heb je twee rechterhanden. Bovendien vind je het leuk om vanaf het water te werken. Zo werk je o.a. in havens en kom je op de mooiste plekken in Nederland. Past dit in jouw straatje? Lees dan verder en indien jij uit het juiste hout bent gesneden: reageer!  

Hoe ziet jouw werkdag als zelfstandig timmerman eruit?

Ben jij op zoek naar uitdagend werk en wil jij graag in vier werkdagen voor vijf dagen uitbetaald krijgen? Ga dan aan de slag als Zelfstandig Timmerman [Waterbouw]

en laat zien wat je in je mars hebt! Samen met jouw collega vorm je een team en ga je op pad om houtconstructies te herstellen en repareren. Jullie zijn samen verantwoordelijk voor diverse projecten. Zo kan je de ene week een brug repareren in Leeuwarden, om de andere week meerpalen te renoveren in de haven van Rotterdam. Jij houd je onder andere bezig met het boren, zagen, bekisten, schilderen en lakken, maar dit is nog maar een klein voorbeeld van wat je gaat doen. Voor deze functie werk je in vier dagen tenminste 40 uur, waarbij je in de avond overnacht in een hotel in de buurt. Natuurlijk wordt dit extra vergoed en regelt de organisatie voor jou lekkere maaltijden en een goede slaapplek. Jouw werkweken beginnen op de maandagochtend en op donderdagnamiddag ga je weer terug naar huis zodat je kan genieten van je vrije vrijdag, zaterdag en zondag. 

Jouw toekomstige werkgever

Het gaat om een professioneel, klein bedrijf in de regio van Helmond. Dagelijks werken wij professioneel aan houtconstructies voor de waterbouw. Herstel, renovatie of vernieuwing voor bruggen, meerpalen, steigers en damwanden, niets is hier te gek! De levensjaren van houtconstructies verlengen met tientallen jaren, dat is het doel. Dit doen we in een team van 20 hardwerkende medewerkers. Nu zijn we op zoek naar een Zelfstandig Timmerman [Waterbouw] hout die graag net dat ene stapje extra zet! 

 Wat wij jou bieden als Zelfstandig Timmerman [Waterbouw]

  • Een goed salaris o.b.v. 40 uur per week;
  • Extra vergoeding bij overnachting van €25,- netto per nacht;
  • Een leuke baan waar je werkt van maandag t/m donderdag. Op de vrijdag, zaterdag en zondag kan je lekker genieten van je vrije dagen;
  • Van maandag tot donderdag worden je hotelovernachtingen en maaltijden geregeld en betaald door de organisatie;
  • Werk voor de lange termijn. Zo begin je met een contract van minimaal 6 maanden en daarna krijg je een vaste aanstelling;
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.

 Jouw profiel

  • Je staat ervoor open om voor drie dagen per week extern te overnachten;
  • Je hebt relevante werkervaring als timmerman of in de houtbranche en bent in bezit van een B-rijbewijs;
  • Je bent woonachtig in de buurt van Helmond / Eindhoven. 

 Solliciteer!

Ben je enthousiast geworden van deze functie van zelfstandig timmerman voor lange termijn? Dan vertel ik graag meer over deze mooie functie en de organisatie. Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel, dan kan je mij, Marielle, bereiken per telefoon: 0492-364292 of per mail: m.vdven@protekta.nl. Je krijgt dan binnen één/twee werkdagen een reactie van mij. 

Heeft u vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem gerust contact op»