Steiger, Pekelharinghaven te Medemblik

In opdracht van Stadshaven Medemblik zijn opstapsteigers in de Pekelharinghaven onder handen genomen. Het dek is vernieuwd door de houten dekplanken te vervangen door kunststof dekdelen. Op het moment dat het dek verwijderd was, zijn de aangetaste delen van de liggers hersteld met de Protek Aqua® techniek en alle bovenkanten van de liggers voorzien van een Protek Aqua® coating. De radkeerders zijn vervangen door een kunststof versie en alle aanwezige bolders, electrokasten, lantaarnpalen en watertappunten zijn gedemonteerd en weer gemonteerd.
Ter verbetering van het gebruiksgemak zijn de steigers uitgebreid met een op-/afstapsteigertje. Hier zijn extra bolders gemonteerd.
De aanwezige meerpalen die dienst doen als grenspaal van de box zijn hersteld bij de kop en voorzien van een stalen thermisch verzonken paalmuts zodat inwatering deze paal niet kan aantasten. Een tiental meerpalen zijn hersteld op de luchtwaterlijn.
De gordingen welke zich bevinden op de kop van elke steiger zijn hersteld en voorzien van een Protek Aqua® antisliplaag welke het op- en afstappen gemakkelijker en veiliger maakt. Als laatste zijn nog een aantal jukpalen hersteld op de luchtwaterlijn en voorzien van een paalmuts.

STADSHAVEN MEDEMBLIK - STEIGER, PEKELHARINGHAVEN TE MEDEMBLIK

PROTEKTA PROJECTEN

Heeft u vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem gerust contact op»