Privacyverklaring Protekta Aqua Tech B.V.

25 mei 2018

Uw privacy is voor Protekta Aqua Tech B.V. van groot belang. In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop wij persoonsgegevens verzamelen en hoe daarmee omgegaan wordt.
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk onze privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.
Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Protekta Aqua Tech B.V..

Doel gegevens
Op deze website worden persoonsgegevens verzameld door Protekta Aqua Tech B.V.. Deze worden hieronder toegelicht:

  • Contact opnemen
    Uw persoonsgegevens worden verzameld als u contact opneemt met Protekta Aqua Tech B.V. via deze website. Hiervoor gebruiken wij u naw-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Deze hebben wij nodig vanwege het contact die we met u sluiten. Wij bewaren deze gegevens totdat u tevreden bent met onze reactie.
  • Het versturen van nieuwbrieven
    Protekta Aqua Tech B.V. stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op het delen van kennis. Hiervoor wordt uw naam, e-mailadres en voorkeuren verzameld. Dit gebeurd via het daarvoor bestemde formulier op deze website. Daarnaast kan er mondeling of tekstueel gevraagd worden om u aan te melden.
  • Web statistieken
    Deze website verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurd middels het gekoppelde Content Management System. Deze gegevens zijn anoniem en dus niet gekoppeld aan uw persoonsgegevens.
Ontvangers
De gegevens die Protekta Aqua Tech B.V. ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:
  • Hostingprovider
    De website van Protekta Aqua Tech B.V. wordt gehost bij Lumiat. De website en back-ups van de website worden gehost bij Lumiat. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Lumiat afgesloten.
  • Mailserver
    De e-mail van Protekta Aqua Tech B.V. wordt gehost bij Microsoft. Als u contact opneemt via e-mail of ons contactformulier, worden die betreffende mails opgeslagen op de server van Microsoft. De website en back-ups van de website worden gehost bij Microsoft. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Microsoft afgesloten.
Opslag periode De persoonsgegevens worden voor langere tijd bewaard door Protekta Aqua Tech B.V., maar nooit langer dan nodig is voor om gebruik te maken van onze diensten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren.
  • Contact opnemen
  • Op het moment dat u contact opneemt via e-mail of het contactformulier op deze website, dan worden de gegevens die u meestuurt bijvoorbeeld uw naw-gegevens, telefoonnummer of e-mailadres opgeslagen op de e-mailserver. Deze e-mails worden onbeperkt bewaard.
  • Het versturen van nieuwsbrieven
    Uw naam en e-mailadres worden opgeslagen in ons Content Management System. De opslag van uw gegevens is voor onbepaalde tijd. U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen onze nieuwbrieven. Elke nieuwbrief bevat een afmeldlink.
  • Web statistieken
    De gegevens die ons Content Management System op deze website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard.
Cookies
Deze website gebruikt analyse cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar informatie in kan worden opgeslagen zodat u die niet steeds hoeft in te vullen.
Protekta Aqua Tech B.V. maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verstrekken indien zij daartoe wettelijk gehouden is en/of indien derden de informatie namens Google verwerken. Google kan de informatie gebruiken voor andere Google diensten.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:
  • Toegang tot persoonsgegevens
    De toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord en waar mogelijk met twee stap verificatie. De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem. Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin de persoonsgegevens zijn opgeslagen. Deze website maakt gebruik van een beveiligde verbinding (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en deze website wordt afgeschermd wanneer u uw persoonsgegevens invoert.
  • Functionaris voor gegevensbescherming
    Wij hebben een zogeheten functionaris voor gegevensbescherming aangesteld. Deze persoon is verantwoordelijk voor de privacy binnen onze organisatie. Onze functionaris voor gegevensbescherming heet Mariëlle vd Ven en is bereikbaar per e-mail op info@protekta.nl en per telefoon op +31(0)492 364292 voor al uw vragen en verzoeken.
Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. U hebt de volgende rechten:
  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Protekta Aqua Tech B.V.
Dommel 29
5422 VH GEMERT
info@protekta.nl
+31(0)492 364292

Heeft u vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem gerust contact op»