Bruggen

Nieuwbouw of vernieuwen van bruggen zit ook in de portefeuille van Protekta. Hout, GVK composiet, kunststof, staal of een combinatie van deze materialen.

NIEUWBOUW - BRUGGEN

Protekta kan u ontzorgen met het bouwen van een nieuwe brug. Van tekening en ontwerp, berekening, montage tot plaatsen en afwerken. Of er nu een keuze gemaakt wordt voor een traditioneel houten kunstwerk of een combinatie van hout met staal, kunststof of GVK composiet of volledige GVK composiet: Protekta kan u hierin, onafhankelijk van een producent, adviseren. De wensen van de klant, de omgeving, het onderhoudsniveau en het gebruik zijn allemaal facetten waarmee Protekta rekening houdt bij deze advisering. De ervaringen van Protekta bij de divisie houtherstel worden meegenomen in het ontwerp van nieuwe bruggen. Plaatsen waar veelal aantasting aangetroffen wordt krijgen een aangepast ontwerp. Zo heeft Protekta bijvoorbeeld de PAT-leuning ontworpen. Zie hiervoor de onderstaande tekening. 

Vaak streeft Protekta ernaar om de bestaande constructie te behouden, constructief te herstellen en de bovenbouw te vernieuwen. Dit is een duurzame, economisch voordelige oplossing waarbij veel CO2 en tropisch hardhout bespaard wordt.

PROTEKTA PROJECTEN BRUGGEN

Heeft u vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem gerust contact op»