Antislip

Om gladheid van brugdekken, steigers en gordingen tegen te gaan kent Protekta diverse soorten van oplossingen: volledige Protek Aqua® antisliplaag of de PAT antislipstrip.

NIEUWBOUW - ANTISLIP

De Protek Aqua® antisliplaag zorgt voor een veilig oppervlak. Op de ondergrond wordt een tweecomponenten epoxy laag aangebracht. Deze wordt vervolgens ingestrooid met steenslag. Hierdoor ontstaat er een stroeve laag die gladheid tegen gaat. Zowel houten als kunststof dekdelen kunnen behandeld worden. De steenslag die gebruikt wordt is leverbaar in diverse gradaties voor meer of minder stroefheid en er zijn diverse kleuren mogelijk.

De PAT antislipstrip wordt machinaal aangebracht in dekplanken waarin vooraf een zwaluwstaart wordt gefreesd. De strip bestaat uit een tweecomponenten epoxy. Deze epoxy wordt afgestrooid met grit, en zo ontstaat een keiharde, super stroeve strip.  Ook hier kan de steenslag/grit die gebruikt wordt in diverse gradaties en kleuren geleverd worden. 

Ook bestaande bruggen of vlonders kunnen door Protekta van een antisliplaag of antislipstrip worden voorzien. Eerst wordt de oppervlakte voorbehandeld om een maximale hechting te garanderen. Protekta geeft tien jaar garantie op de hechting en Protek Aqua® mag boven oppervlaktewater aangebracht worden.

PROTEKTA PROJECTEN ANTISLIP

Heeft u vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem gerust contact op»