Sluisdeuren en stuwen

Houten sluisdeuren vertonen vaak aantasting door onder andere softrot bij de beplanking en de voor- of achterhar. Ook is de tussenregel, welke op de luchtwaterlijn zit, vaak aangetast. Protekta kan deze schades herstellen zonder dat de deur gelift hoeft te worden. Doordat er plaatselijk hersteld wordt, kan bij sluizen het vaarverkeer doorgaan. De overlast wordt hierdoor tot een minimum beperkt.
Bij houten stuwen komt aantasting voor bij de planken op de luchtzandlijn. Hierdoor is de stuw niet meer waterdicht, waardoor deze niet optimaal werkt. Protekta kan deze schade plaatselijk herstellen terwijl de stuw werkend is.

HOUTHERSTEL - SLUISDEUREN EN STUWEN

Houten sluisdeuren vertonen vaak aantasting door Softrot bij de beplanking en bij de voor- of achterhar. Ook is de tussenregel, welke op de waterlijn zit, vaak aangetast. Protekta kan deze schades herstellen zonder dat de deur gelift hoeft te worden. Doordat er plaatselijk hersteld wordt kan bij sluizen het vaarverkeer doorgaan. De overlast wordt hierdoor tot een minimum beperkt.

Bij houten stuwen komt aantasting voor bij de planken op de luchtzandlijn. Hierdoor is het stuw niet meer waterdicht waardoor deze niet optimaal werkt. Protekta kan deze schade plaatselijke herstellen zonder omleiding en terwijl het stuw werkend is.

PROTEKTA PROJECTEN SLUISDEUREN EN STUWEN

Heeft u vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem gerust contact op»