Kelderdichten

strong>Vochtoverlast
Voor vochtoverlast in kelders of kruipruimtes, biedt Protekta een passende oplossing.  Bij een tijdige inschakeling van Protekta worden veel problemen voorkomen. Door middel van verschillende technieken heffen wij alle lekkages stuk voor stuk op. Kelders kunnen wij dichten zodat de lekkage opgeheven wordt. Voor kruipruimtes gebruiken wij Drowa Chips om de overlast op te lossen

VOCHTTECHNIEK - KELDERDICHTEN

Duurzame oplossing 
Om tot een juiste en langdurige oplossing te komen, beginnen wij altijd met een inspectie ter plaatse. Onze technisch adviseur bekijkt de gebreken, zoekt naar eventuele bouwkundige oorzaken en analyseert de situatie. Hierop volgt een persoonlijk advies dat bestaat uit eenrapport met gepaste oplossingen en een offerte. Op de waterdichtheid van de uitgevoerde werkzaamheden geeft Protekta een langdurige, schriftelijke garantie. Indien u dit wenst, herstellen wij het stucwerk of betonoppervlak na een behandeling volledig. Zo blijft er geen spoor van uw voormalige vochtprobleem over.  

Specialisten
Door middel van een gedegen inspectie bepalen wij waar en in welke mate uw objecten zijn aangetast. Samen met u wordt bekeken wat de beste oplossing is voor uw probleem. De kosten voor een inspectie variëren. Uiteraard vervallen deze kosten wanneer er een opdracht wordt gegeven.

Op zoek naar onze expertise? Neem contact met ons op voor een afspraak.

PROTEKTA PROJECTEN KELDERDICHTEN

Heeft u vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem gerust contact op»