Ecodry

Vochtige muren als gevolg van optrekkend vocht bederven niet alleen het binnenklimaat en het leefcomfort, ze zijn ook een aanslag op de gezondheid, zorgen voor hoge energierekeningen en tasten gestaag maar trefzeker de constructie van een gebouw aan. Het Ecodry systeem is dé oplossing tegen optrekkend vocht. Ecodry is ’s werelds eerste en enige elektrokybernetische systeem voor muurontvochting. Een unieke methode met 100% garantie!

VOCHTTECHNIEK - ECODRY

Voordelen
Protekta weet wat vochtproblemen kunnen betekenen voor uw pand en welke schade dit aan kan richten. Het Ecodry systeem van Protekta is een totaaloplossing voor uw vochtproblemen. Het unieke Ecodry systeem biedt u de volgende voordelen:

  • Flexibiliteit: volledig in te stellen naar uw situatie
  • Eenvoudige montage: geen hak- of breekwerk nodig
  • Geen gebruik van chemicaliën: onschadelijk voor mens en dier
  • Aanzienlijke kostenbesparing: t.o.v. traditionele vochtweringsmethoden
  • Gegarandeerd resultaat: niet goed, geld terug
Specialisten
Door middel van een gedegen inspectie bepalen wij waar en in welke mate uw objecten zijn aangetast. Samen met u wordt bekeken wat de beste oplossing is voor uw probleem. De kosten voor een inspectie variëren. Uiteraard vervallen deze kosten wanneer er een opdracht wordt gegeven. Klik hier voor meer informatie over Ecodry. Hier vindt u onze flyer over het Ecodry-systeem.

Op zoek naar onze expertise? Neem contact met ons op voor een afspraak.

PROTEKTA PROJECTEN ECODRY

Heeft u vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem gerust contact op»