Nieuwbouw

Nieuwbouw van waterbouwwerken

De ervaring en expertise die Protekta heeft opgedaan met houtherstel, gecombineerd met een eigen bedrijfsbureau waar ontwerp en sterkteberekeningen gemaakt kunnen worden en goed opgeleid personeel leidt tot een eigen afdeling voor nieuwbouw van waterbouwwerken. Vaak gaat Protekta gecombineerd te werk waarbij duurzaamheid en hergebruik van tropisch hardhout hoog in het vaandel staat.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op of kijk gerust verder bij één van onze specialismen. 

NIEUWBOUW - BRUGGEN

Bruggen

Nieuwbouw of vernieuwen van bruggen zit ook in de portefeuille van Protekta. Hout, GVK composiet, kunststof, staal of een combinatie van deze materialen.

Lees meer

NIEUWBOUW - BRUGDEKKEN

NIEUWBOUW - MEERPALEN EN DUKDALVEN

Meerpalen en dukdalven

Na ongeveer 25 jaar worden tropisch hardhouten palen, in verband met softrot op de luchtwaterlijn, vervangen door nieuwe hardhouten palen. Meerpalen hebben een lengte van ± 16 meter waarvan er gemiddeld ± 2 meter boven het water uitsteekt. Protekta kan deze aantasting constructief herstellen en zo een duurzame en economisch voordelige oplossing bieden.

Lees meer

NIEUWBOUW - REMMING- EN GELEIDEWERKEN

NIEUWBOUW - STEIGERS

Steigers

Nieuwbouw of vernieuwen van steigers zit ook in de portefeuille van Protekta. Hout, GVK, kunststof, staal of een combinatie van deze materialen.

Lees meer

NIEUWBOUW - DAMWANDEN

NIEUWBOUW - ANTISLIP

Antislip

Om gladheid van brugdekken, steigers en gordingen tegen te gaan kent Protekta diverse soorten van oplossingen: volledige Protek Aqua® antisliplaag of de PAT antislipstrip.

Lees meer
Heeft u vragen of interesse in onze dienstverlening? Neem gerust contact op»